Testimonials

e-business / e-marketing

Testimonial: Scoot Media

“Als specialist op het gebied van het generen van leads via online media hebben wij veel te maken met een veranderende regelgeving. Scope advocaten beschikt over actuele, diepgaande en voor ons zeer goed bruikbare kennis op het gebied van privacy, online marketing en telemarketing.” Tim Roemer, CEO Scoot Media BV

 

ICT - Nieuwe Technologiëen

Testimonial: AET Europe

“AET richt zich op IT beveiliging en biedt klanten onder meer unieke oplossingen voor e-commerce en informatie beveiliging. De oplossingen zijn gebaseerd op wereldwijd geaccepteerde standaarden. Scope heeft begrip voor onze producten en diensten en weet heldere overeenkomsten op te stellen die in onze internationale praktijk uitstekend bruikbaar zijn.” John Bukman, CFO AET Europe.

 

e-business / e-marketing

Testimonial: Databoss Design

“Databoss richt zich op de ontwikkeling van websites op maat en biedt haar klanten de mogelijkheid om informatieve en e-commerce georiënteerde websites te ontwikkelen met de mogelijkheid om dit vanuit hun eigen invulling en creativiteit tot werkelijkheid te realiseren. Scope advocaten begrijpt onze vaak zeer vernieuwende diensten alsmede de ideeën van onze creatieve klanten en kan daarmee vanuit hun eigen expertise, ervaring en brede IT en IP kennis sluitende doch begrijpbare gebruikersvoorwaarden opstellen voor de eindgebruikers. Ook zaken als privacy en veranderende wetgeving zijn zaken die Scope bij ons aanstipt en in meedenkt om alles sluitend en compleet te maken en houden.” Micha van de Ven, Databoss Design.

ICT - Nieuwe Technologiëen

Testimonial: Cardgate

“Cardgate verzorgt online betalingen voor webwinkels in binnen- en buitenland. Overeenkomsten die met leveranciers en klanten tot stand komen gaan bij twijfel naar Scope voor een second opinie of wanneer het nieuwe producten betreft. Scope helpt ons met het ontwikkelen van duidelijke en complete overeenkomsten. Over het algemeen ”gebruiken” wij Scope niet voor het oplossen van problemen maar meer voor het voorkomen van problemen door vooraf eventuele problemen die zich zouden kunnen gaan voordoen duidelijk af te kaderen.” Chris Visser, Cardgate BV.

  • 1
  • 2