Linda Eijpe

Linda Eijpe

Linda Eijpe is in 1997 begonnen als bedrijfsjurist bij KPN Telecom. In 2002 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur en is zij aan de slag gegaan bij het Amsterdamse advocatenkantoor Solv (gericht op Technologie, Media en Communicatie). In 2007 heeft zij haar grote wens in praktijk gebracht en heeft zij het nichekantoor Skoop Advocaten opgericht. Linda is gespecialiseerd in privacy, informaticarecht, e-commerce, telecommunicatierecht, contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Linda Eijpe heeft de postdoctorale opleiding ICT-recht aan de Grotius Academie afgerond. Naast haar studie rechten heeft zij ook de studie gezondheidswetenschappen voltooid. Linda publiceert regelmatig in vakbladen. Zij is lid van de Vereniging Informaticarecht Advocaten en de Vereniging voor Media- en Communicatierecht.

Door haar bedrijfsjuridische ervaring en zeer gespecialiseerde kennis adviseert Linda op beknopte en praktijkgerichte wijze. Zij is bevlogen en betrokken bij de praktijk van haar cliënten. Altijd op zoek naar bruikbare oplossingen.

Als geen ander weet Linda Eijpe structuur aan te brengen in complexe juridische vraagstukken. Ze begeleidt projecten die samenhangen met nieuwe technologieën, nieuwe marketing, nieuwe (e)health oplossingen en media.

  • + 31 (0)35 – 6925030
  • eijpe@scopeadvocaten.nl

[custom_buttons_shortcode]